NOVA CONVOCATÒRIA AJUTS A LES EMPRESES 2019

Ja tenim aquí la nova Convocatòria d’Ajuts per aquest 2019 destinada treballadors autònoms, nous emprenedorsmicro, petites i mitjanes empreses amb seu fiscal a Súria.

Les Bases Reguladores complertes les teniu ja disponibles per descarregar i consultar al portal de transparència de la seu electrònica de l’Ajuntament de Súria per tal que pugueu anar planificant què és el que voleu demanar.

L’anunci de convocatòria i model de sol·licitud que haureu d’emplenar trigaran una mica més enguany. La data prevista de disponibilitat, al portal de transparència, del Model de Sol·licitud que haureu d’emplenar via electrònica és el 2 de juliol.

Us enviem, en un arxiu adjunt, el model de sol·licitud que es penjarà al portal de transparència perquè tingueu una idea dels camps a emplenar. Recordeu, però, que aquest document té caràcter merament consultiu i que la sol·licitud real l’haureu d’emplenar via electrònica a partir del 2 de juliol.

Recordar-vos que la finalitat d’aquests ajuts és: “fomentar la creació d’ocupació, tant per compte aliè com per compte propi, afavorir la creació de noves activitats econòmiques i augmentar la competitivitat de les empreses ja existents, al municipi de Súria, mitjançant dotacions econòmiques distribuïdes en dues línies d’actuació:

Línia 1: Creació de Llocs de Treball
Línia 2: Inversió Empresarial
 Com a NOVETATS tenim: 

  • Criteris d’atorgament en relació a la línia 2: Inversió empresarial (punt 9 bases).
  • Import de les subvencions a concedir en relació a la línia 2: Inversió Empresarial (punt 11 bases).
  • Conceptes subvencionables línia 2: Inversió Empresarial (punt 16 bases).
  • Forma de presentació dels arxius referenciat (punt 18 bases).
     

 Us adjuntem també alguns RESUMS que pensem us seran d’ajut per redactar les vostres sol·licituds: 

El termini per presentar les vostres sol·licituds quedarà comprès, doncs, entre el 2 de juliol (dia previst en què es penjarà el model de sol·licitud al portal ) i el 20 de juliol del 2018 (ambdós inclosos). Les sol·licituds s’hauran de presentar obligatòriament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Súria

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, entre les 9:00h i 14:00h.