Servei d’Assessorament gratuït a Autònoms i PIMES de Súria

A partir d’avui, 23 de març de 2020, l’Ajuntament de Súria posa a l’abast dels autònoms i PIMES del municipi un “Servei d’assessorament gratuït.

Aquest Servei té per objecte l’assessorament sobre els avantatges, bonificacions, subvencions i d’altres dades relatives a les mesures de l’aplicació de l’Estat d’Alarma i del Pla de Xoc Econòmic davant el COVID 19 decretades pel govern que puguin ser-vos d’aplicació.  
A més, en cas que sigui necessari, es procedirà també a la realització del tràmit davant l’organisme corresponent.

Els assessoraments es realitzaran via telèfon, e-mail o videoconferència (Skype).

Si esteu interessats en gaudir d’aquest servei heu de posar-vos en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) 93.868.28.00 de dilluns a divendres de 9h a 14h o de l’e-mail: sosempresa@suria.cat

En cas que ens contacteu per e-mail necessitem que ens faciliteu les dades següents: Nom i Cognoms, Telèfon, E-mail, Nom Empresa, CIF, Contingut de la Consulta i/o assessoramentque es requereix.

Per últim, us adjuntem l’enllaç a la guia de preguntes freqüents que el “Ministerio de Educación, Seguridad Social y Migraciones” ha publicat en relació a les mesures pal·liatives adreçades als Treballadors/es, Empreses i Autònoms, davant el COVID-19.