Súria ocupació: Tornem a obrir portes

US INFORMEM QUE EL SERVEI D’OCUPACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE SÚRIA, DESPRÉS D’UN TEMPS D’INACTIVITAT TORNA A ESTAR OBERT PER A VOSALTRES. US HI ESPEREM!

 

 

Oferim els següents serveis: 

  • Entrevista d’Acollida i entrevistes d’Orientació professional i laboral. Com a espais que ens permeten conèixer la vostra experiència professional, formació, aptituds i actituds, motivacions envers el mercat de treball i acompanyar-vos a  canalitzar i afavorir la vostra inserció laboral.
  • Tècniques de recerca de feina. Buscar feina és una feina. I aquest feina comporta sovint el coneixement i l’ús d’eines i habilitats específiques que ens poden facilitar la inserció laboral. Com per exemple descobrir quines webs són més adients per a la meva professió, com puc adaptar el meu currículum a una oferta concreta, com amplio la meva xarxa de contactes per a la recerca de feina, com fer autocandidatura, etc.
  • Seminaris i tallers. Activitats específiques relacionades amb l’autoconeixement i el desenvolupament de les competències personals que facilitin la recerca activa de feina. La finalitat és afavorir l’empoderament personal en el procés de millora i recerca de feina.
  • Gestió d’ofertes-candidats. Fem el creuament entre les ofertes que ens presenten les empreses i els perfils dels usuaris del Servei que poden ser candidats a cobrir-les. Realitzem una preselecció dels candidats que pel seu perfil encaixen millor en els requeriments que demana l’empresa i facilitem el contacte entre ambdós, fent un acompanyament, si es requereix en el procés de selecció i/o d’inserció.
  • Club de Feina. Oferim un espai on els usuaris poden disposar d’ordinadors amb connexió a internet per consultar i accedir a webs d’ofertes laborals, amb l’acompanyament de l’equip tècnic del Servei si es requereix. El Club de la Feina és ubicat a l’edifici escolar del carrer d’Ernest Solvay, amb entrada pel Passatge Jeroni Martorell, 2. El seu horari és el següent els Dimecres, de 10.00 a 13.00 h. Les persones interessades han d’inscriure’s prèviament al Servei d’Ocupació, al telèfon 938682800 ext. 1248, de 09.30h a 14h.