Ajuts per autònoms i establiments de Súria

Ens posem en contacte per informar-vos de la convocatòria extraordinària d’ajuts, que es podran sol·licitar a partir del proper 15 de maig de 2020.

Aquest ajuts van adreçats a autònoms i establiments amb local de pública concurrència, amb seu fiscal i social a Súria, que acreditin una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació com a conseqüència dels efectes del COVID-19.

Les Bases Reguladores complertes i l’Anunci de Convocatòria els teniu ja disponibles per descarregar i consultar al portal d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament de Súria per tal que pugueu anar elaborant la vostra sol·licitud.

El model de sol·licitud que haureu d’emplenar encara no està penjat però, en breu, el tindreu també accessible al portal de transparència de la seu electrònica.

El termini per presentar les sol·licitud s’estableix entre el 15 de maig (a partir 8.00h) i fins al 30 de maig (a les 14h).

La quantitat que es destina a la convocatòria ascendeix a 20.000 euros i el procediment d’atorgament és per concurrència competitiva.

La quantia de la subvenció a percebre s’establirà segons aquests trams:

  1. Si s’han tingut pèrdues econòmiques d’almenys un 50%, en els mesos de març i abril de 2020 en comparació amb el mateixos mesos de 2019: 400€ per persona i/o activitat.
  1. Si la facturació en el mes anterior al que sol·liciti la prestació s’ha vist reduïda en un 75% o més, en relació amb la mitjana de facturació del semestre anterior: 500 € per persona i/o activitat.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb:

Promoció Econòmica Súria:

E-mail: sosempresa@suria.cat  (si us plau, prioritzeu aquesta via) 

Telèfon: 93.868.28.00, disponible de dilluns a divendres, entre les 9:00h i 14:00h.