Curs d’introducció a la nova indústria

En el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació que organitza la Cambra de Comerç de Manresa s’organitza el curs “Introducció a la nova indústria”. Una formació per treballar en manteniment i producció de maquinària industrial que inclou una borsa de treball durant 4 mesos. El curs és gratuït i becat amb 117€.

Característiques de la formació:

Dates: Del 9 d’abril al 4 de juny de 2018

Horari: 9:00 a 13:00

Lloc: Centre de Formació Pràctica. (Castelladral, s/n, – PALAU FIRAL. Manresa)

Mòduls:

  • Ocupabilitat i habilitats socials (65 hores). Aprendràs un seguit d’eines que et permetran apropar-te a les empreses amb confiança i desenvolupar-te adequadament al lloc de treball.
  • Introducció a la nova indústria (90 hores). Adquireix els coneixements bàsics sobre electricitat, pneumàtica i autòmats, que permetin als alumnes començar a conèixer els mecanismes en què es basa la indústria 4.0 i els permeti realitzar el seu treball en les àrees de manteniment i producció amb l’eficàcia necessària.

Si esteu interessats o necessiteu més informació podeu contactar amb el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Súria a través del telèfon 93 868 28 00, per correu electrònic a aborras@suria.cat o presencialment a l’Àrea de Promoció Econòmica.

Nova indústria Garantia juvenil – Cambra Manresa